mehmet.ozer@asbu.edu.tr

Soyad
ÖZER
Biyografi

Dr. Mehmet Özer, 2010 yılında Çukurova Üniversitesi İİBF İşletme bölümünden mezun olmuştur.
2013 yılında Ankara Üniversitesinde yüksek lisansını tamamlamış ve 2022 yılında aynı üniversiteden doktora derecesini almıştır. Mehmet Özer akademik kariyerine 2010 yılında Mardin Artuklu Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak başlamış ve 2011 yılından itibaren aynı göreve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde devam etmiştir. Bu süre zarfında bir yıllığına TÜBİTAK bursu ile Birleşik Krallık’ta University of Portsmouth’da misafir araştırmacı olarak bulunmuştur ve 2023 yılında Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesine katılmıştır. Psychology & Marketing, Journal of Marketing Management gibi dergilerde makaleleri bulunan Mehmet Özer markalaşma, tüketici davranışı, pazarlama iletişimi ve sosyal pazarlama alanlarına odaklanmaktadır ve hem yerli hem de uluslararası makaleler ve konferanslar için çalışmalarına devam etmektedir.