Ana içeriğe atla

Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından düzenlenen "ASBU Transportation & Logistics Workshop 2020" (ASBÜ Ulaştırma & Lojistik Çalıştayı 2020), 22 Ocak 2020 Çarşamba günü beş farklı oturumla gerçekleşti.

Farklı üniversitelerden katılımcıların yer aldığı çalıştayın sabah oturumlarında TED Üniversitesinden Vedat Bayram “Nonlinear Mixed Integer Programming Models and Algorithms for Fair and Efficient Large Scale Evacuation Planning” ve Hacettepe Üniversitesinden Mehmet Soysal “Toward Sustainable Logistics” başlıklı konuşmalarını yaptılar. Çalıştayın öğleden sonra oturumlarında ise Koç Üniversitesinden Barış Yıldız "The Urban Recharging Infrastructure Design Problem with Stochastic Demands and Capacitated Charging Stations", Orta Doğu Teknik Üniversitesinden Mustafa Kemal Tural “Green Weber Problem and its Extensions” ve Gaziantep Üniversitesinden Eren Özceylan ise “Disassembly Line Balancing” başlıklı konuşmalarını gerçekleştirdiler.

.......