" "

Bölümümüz tarafından bu yıl birincisini düzenlediğimiz "ASBU Transportation & Logistics Workshop 2019", 6 Mart 2019 tarihinde gerçekleşti.

Çalıştay'da, Bilkent Üniversitesinden Prof. Dr. Bahar Yetiş Kara "Humanitarian Logistics", ODTÜ'den Prof. Dr. Sinan Gürel "Airline Scheduling with Fuel Cost and Cruise Speed Contol", Sabancı Üniversitesinden Prof. Dr. Bülent Çatay "Electric Vehicle Routing", TOBB ETÜ'den Dr. Öğr. Üyesi Eda Yücel "Workforce Scheduling and Routing", Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Koç "Green Vehicle Routing" başlıklı konuşmaları yaptılar.

Etkinliğe başta Ankara'daki üniversiteler olmak üzere çevre illerdeki birçok üniversiteden lisansüstü öğrenciler, akademisyenler, çeşitli kamu ve özel kuruluşlardan sektör temsilcileri katılım sağladı.

" "" "" "" "" "" "" "